Overnachtingen

Mocht u willen overnachten tijdens een Reiki cursus, dan hebben wij voor u de volgende opties:


Bed &  Breakfast

Linde: Slechts 4 km vanaf het Reikicentrum

Voordelig en goedkoop overnachten.

U word gastvrij ontvangen in een sfeervolle woonboerderij. In alle seizoenen kunt u genieten van onze prachtige tuin. Geen honden meenemen en niet roken in de woning.

Bed en Breakfast in een huiselijke rookvrije omgeving. 

Alleen bij één overnachting kost de overnachting ca. € 28.00 euro per persoon + toeristenbelasting. Mensen die lid zijn van vrienden op de fiets, kunnen op vertoon van hun pas voor de speciale vriendenprijs overnachten. Dit geld voor een overnachting en het niet arriveren met de auto. Komt u met de auto dan geld de gewone prijs, volgens voorwaarden in het boekje van vrienden op de fiets.

Contant betalen bij aankomst, Internet aanwezig.

U kunt gebruik maken van een loopband, home trainer en zonnehemel. Voor kleine kinderen is er een kinderbed en kinderstoel en een box aanwezig. Verder hebben wij in 2009 voor de kleintjes een speeltuintje gemaakt met een klimtoren met glijbaan, zandbak, schommel en een speelhuisje. Ouders kunnen heerlijk (na een dagje uit) op de veranda zitten en toezicht houden.

Bij Bed en Breakfast word van u verwacht dat u voor 10 uur in de ochtend vertrekt, blijft u langer overdag dan kan er een dagprijs worden berekent van 20 euro per persoon extra.

Eventueel een was draaien kost u 10 euro per wasmachine. (inclusief drogen)
www.tuinlinderveld.nl


Wilt u in de omgeving overnachten tijdens een Reiki cursus, dan hebben wij voor u de volgende mogelijkheden:

Zuidwolde
Hotel & Bungalowpark Het Nolderwoud
,
Slechts 7 km van het Reikicentrum.

Een oase van rust, ruimte en gezelligheid.
Tien hectare bos. Ooievaars als buren. Een glimp van dassen, reeën, steenmarters en salamanders. Voor wie er de tijd voor neemt... Een zee van natuur. Een oase van rust. En in die oase vindt u bungalowpark ‘Het Nolderwoud’. Hier bent u even weg van de drukte van alledag. Omringd door het prachtige Drentse land kunt u heerlijk ontspannen en genieten van warme gezelligheid en huiselijk comfort.
 

het nolderwoud
    Voor meer informatie : www.hetnolderwoud.nl

 


Hoogeveen
Hotel Hoogeveen

slechts 5 km van het Reikicentrum

Hotel Hoogeveen is rustig gelegen aan een vijver- en bospartij, naast de A28 en vlakbij het modieuze stadscentrum van de stad Hoogeveen. Deze stad is centraal gelegen ten opzichte van natuurgebieden zoals het Nationaal Park Dwingelderveld, Giethoorn  en vele andere bezienswaardigheden.

Hotel HoogeveenHotel Hoogeveen beschikt over 40 nette hotelkamers, het sfeervolle restaurant "De Rozentuin" en  een gezellige brasserie. Daarnaast beschikt het hotel over 10 zalen voor 5 tot 200 personen, geschikt voor bijeenkomsten en partijen van uiteenlopende aard.
Actief bezig zijn kan in het bowlingcentrum met 10 volautomatische banen, een gezellige bar met open haard en zitjes en een "aparte" ruimte voor kleine gezelschappen. Bij het hotel kunt u een fiets huren en
naast het hotel zijn 11 kunstgras tennisbanen en 6 voetbal velden gelegen. Dus ook voor de sportieveling is er genoeg te doen! Tevens vindt u op ca. 500 meter van het hotel een zonnestudio, waar u heerlijk kunt ontspannen na een lange dag.

Voor meer informatie: www.hotelhoogeveen.nl 

Bed &  Breakfast

Zuidwolde:
Het zwarte schaapje:
Slechts 6 km van het Reikicentrum

Het zwarte schaapje. Tot rust komen op het platteland van Drenthe, of juist actief op pad. Het kan allemaal in de omgeving van Zuidwolde.
"Het zwarte schaapje" staat op het erf tussen de kippen en de schaapjes op drie kilometer van Zuidwolde. Hier vandaan kun je het mooie Reestdal of Dwingelderveld bezoeken of fietstochten maken met behulp van het uitgebreide fietsknooppunten netwerk. De omgeving wordt gekenmerkt door agrarische percelen die worden afgewisseld met kleine bosjes, heidevelden en vennetjes. Langs het Reestdal liggen mooie natuurgebieden en zitten veel ooievaars.Het huisje is te huur als vakantiehuisje voor 4 personen. Als het huisje niet is verhuurd, kun je ook terecht voor bed and breakfast.

Het zwarte schaapje Zuidwolde
Voor meer informatie: www.hetzwarteschaapje.nl

   

91666 bezoekers (133159 hits) sinds 26-12-2013
Powered by webXpress