Jikiden Reiki

Jikiden Reiki opleidingen en behandelingen

Jikiden betekent letterlijk "rechtstreeks overgedragen"  Met het woord "Jikiden" wordt in Japan aangegeven dat "kennis"en "leer" van de bedenker (Sensei Mikao Usui)  zo puur en oorspronkelijk mogelijk worden nagestreefd.

De Jikiden Reiki  behandelmethode zijn puur en zuiver in hun vorm zonder "westerse invloeden". Het opvallende van Jikiden Reiki is de eenvoud, geen toeters en bellen, geen gezweef, maar Reiki zoals het hoort. Veel cursisten die de cursus bezochten benoemen dat ook en zijn hier zeer positief over.

Reiki centrum Noord-Nederland is al jaren hét instituut dat werkt met uitsluitend deze zuivere vorm van Reiki en één van de eersten die de Japanse vorm van Reiki heeft geïntroduceerd in Nederland.

Reiki centrum Noord-Nederland, hét adres voor Jikiden Reiki opleidingen geeft u de zekerheid met kwaliteit, kennis en jarenlange ervaring.
Jaap Pol van Reiki centrum Noord-Nederland brengt zijn kennis, opgedaan in Japan, en zijn ervaring aan u over op een heldere en eenvoudige manier. 


 Jaap Pol
 Jaap: "Ik heb eerst de bekende westerse Reiki opleidingen gevolgd en daar ervaring mee opgedaan.Een aantal jaren later ben ik enkele malen naar Japan geweest om opnieuw Reiki te leren en te ervaren. Sindsdien weet ik dat eenvoud de grondgedachte is van Sensei Mikao Usui (de ontdekker van Reiki). Deze zoektocht naar de bron van de originele Reiki heeft mij veel gebracht.
Reiki is een bron van ongekende mogelijkheden en gedraagt zich volgens bepaalde wetten. Ik ben aangeraakt door de originele, zuivere vorm van de Japanse Jikiden Reiki en ik wil dit heel graag met jou delen." 

Als u ook Reiki wilt leren in zijn originele vorm, zoals die is ontwikkeld door de ontdekker Sensei Mikao Usui, meldt u zich dan aan voor de Jikiden Reiki opleiding.
Hartelijke groet,
Jaap Pol, Dai Shihan Reiki leraar.

Reiki centrum Noord-Nederland
Jikiden Reiki Senju Kai
Alkesingel 2
Alteveer gem. de Wolden (Drenthe)
  • Jikiden Reiki opleidingen
  • Jikiden Reiki behandelingen
  • Jikiden Reiju Kai Reiki oefenavonden
  • Jikiden Reiki en Coaching
  • Training Intuïtieve ontwikkeling
93089 bezoekers (135550 hits) sinds 26-12-2013
Powered by webXpress