Overnachtingen

Wilt u in de omgeving overnachten tijdens een Reiki cursus, dan hebben wij voor u de volgende mogelijkheden:

Zuidwolde
Hotel & Bungalowpark Het Nolderwoud
,
Slechts 7 km van het Reikicentrum.

Een oase van rust, ruimte en gezelligheid.
Tien hectare bos. Ooievaars als buren. Een glimp van dassen, reeën, steenmarters en salamanders. Voor wie er de tijd voor neemt... Een zee van natuur. Een oase van rust. En in die oase vindt u bungalowpark ‘Het Nolderwoud’. Hier bent u even weg van de drukte van alledag. Omringd door het prachtige Drentse land kunt u heerlijk ontspannen en genieten van warme gezelligheid en huiselijk comfort.
 

het nolderwoud
    Voor meer informatie : www.hetnolderwoud.nl

 Zuidwolde

BuitenHerberg Ter Linde, optimaal genieten.
Slechts 7 km van het Reikicentrum

 

Bent u toe aan een paar dagen ertussenuit? Even weg van alle drukte en genieten van de rust. De omgeving verkennen per fiets of te voet.
Buitenherberg Ter Linde beschikt over 14 ruime, comfortabel ingerichte hotelkamers voorzien van toilet, douche of bad, TV en telefoon. In de zonnige serre kunt u heerlijk wegdromen en bijkomen van vermoeiende fiets- en wandeltochten door de prachtige omgeving.


Buitenherberg Ter Linde
Voor meer informatie :www.buitenherbergterlinde.nlHoogeveen
Hotel Hoogeveen

slechts 5 km van het Reikicentrum

Hotel Hoogeveen is rustig gelegen aan een vijver- en bospartij, naast de A28 en vlakbij het modieuze stadscentrum van de stad Hoogeveen. Deze stad is centraal gelegen ten opzichte van natuurgebieden zoals het Nationaal Park Dwingelderveld, Giethoorn  en vele andere bezienswaardigheden.

Hotel HoogeveenHotel Hoogeveen beschikt over 40 nette hotelkamers, het sfeervolle restaurant "De Rozentuin" en  een gezellige brasserie. Daarnaast beschikt het hotel over 10 zalen voor 5 tot 200 personen, geschikt voor bijeenkomsten en partijen van uiteenlopende aard.
Actief bezig zijn kan in het bowlingcentrum met 10 volautomatische banen, een gezellige bar met open haard en zitjes en een "aparte" ruimte voor kleine gezelschappen. Bij het hotel kunt u een fiets huren en
naast het hotel zijn 11 kunstgras tennisbanen en 6 voetbal velden gelegen. Dus ook voor de sportieveling is er genoeg te doen! Tevens vindt u op ca. 500 meter van het hotel een zonnestudio, waar u heerlijk kunt ontspannen na een lange dag.

Voor meer informatie: www.hotelhoogeveen.nl


 


 

Bed & Breakfast

Hollandscheveld:
"Mon Rêve"
Slechts 8 km van het Reikicentrum

Mon Rêve heeft twee luxe en betaalbare tweepersoonskamers waarvan 1 met balkon. Eigen badkamer met douche en toilet.
De kamers zijn voorzien van flatscreen tv, draadloos internet, koffie en thee faciliteiten. Het uitgebreide ontbijt wordt voor u op een serveerwagen naar de kamer gebracht.

Mon reve www.monreve-bb.nl


 

Bed &  Breakfast

Zuidwolde:
Het zwarte schaapje:
Slechts 6 km van het Reikicentrum

Het zwarte schaapje. Tot rust komen op het platteland van Drenthe, of juist actief op pad. Het kan allemaal in de omgeving van Zuidwolde.
"Het zwarte schaapje" staat op het erf tussen de kippen en de schaapjes op drie kilometer van Zuidwolde. Hier vandaan kun je het mooie Reestdal of Dwingelderveld bezoeken of fietstochten maken met behulp van het uitgebreide fietsknooppunten netwerk. De omgeving wordt gekenmerkt door agrarische percelen die worden afgewisseld met kleine bosjes, heidevelden en vennetjes. Langs het Reestdal liggen mooie natuurgebieden en zitten veel ooievaars.Het huisje is te huur als vakantiehuisje voor 4 personen. Als het huisje niet is verhuurd, kun je ook terecht voor bed and breakfast.

Het zwarte schaapje Zuidwolde
Voor meer informatie: www.hetzwarteschaapje.nl

   

40622 bezoekers (62226 hits) sinds 26-12-2013
Powered by webXpress